plamienky na smotane s kuracím mäsom
Pred možnosťou upozorniť ostatných návštevníkov na fotografiu je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla. |
Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Čas a miesto:
07. 01. 2012, doma
Popis:
Inšpirovaná rozhovorom s Ivetkou Vašičkovou, že plamienky sú veľmi chutné aj na smotane, som takto pripravenú zimnú hubu musela vyskúšať. Toto je výsledok.
Postup: cibuľu a jeden strúčik cesnaku spolu s nakrájaným kuracím mäskom podusíme na oleji, pridáme plamienky a pod pokrievkou necháme ešte dusiť, mäso pred úpravou posolíme a pridáme drvenú rascu, trochu vňate z petržlenu /dala som sušený/, keď sa huby podusia pridáme smotanu a necháme zmes ešte trochu dusiť, aby sa zahustila, podávame s ryžou ....
Dobrú chuť!
Ďalšie informácie:
ID: 306804; Zverejnené: 07. 01. 2012
Zaradené:
Láska ide cez žalúdok... a huby tiež