Ragu z lesných húb
Pred možnosťou upozorniť ostatných návštevníkov na fotografiu je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla. |
Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Čas a miesto:
12. 10. 2011, Šaľa
Popis:
1 kg lesných húb, 2 PL olivového oleja, 3-4 strúčiky cesnaku, 250 ml aromatického červeného vína (najlepšie vermút), 1 KL mletý koriander, 1/2 KL muškátový oriešok, soľ
Postup prípravy:
Huby očistíme, umyjeme a nakrájame na väčšie kúsky. Olej zahrajeme v panvici, vložíme plochou stranou rozmliaždený cesnak, osolené huby a za sáleho miešanie huby opekáme asi 8-10 minút.
Do panvice pridáme víno a potrebné koreniny. Varíme prikryté asi 10-15 min. kým sa víno celkom neodparí.
Podľa chuti ešte dosolíme a podávame s opečeným chlebíkom, hriankou.
Dobrú chuť!
Ďalšie informácie:
ID: 296960; Zverejnené: 12. 10. 2011, Model:Canon PowerShot S5 IS; Clona:f/2.7; Čas:1/6s; Blesk:Nie; Ohnisková vzdialenosť:6000/1000mm
Zaradené:
Láska ide cez žalúdok... a huby tiež