Marinované huby od Iraidy
Ingrediencie: Na marinádu potrebujeme:
- 2 litre vody
- 1,5 dcl octu
- 2 dcl oleja
- 20 dkg cukru
- polovicu nakladaèa
- 6 ks bobkového listu
- 6 ks celého čierneho korenia
- 6 ks celého nového korenia
Popis prípravy: Príprava:
Do marinády vysypeme huby (na množstve nezáleží) a necháme zovrieť. Varíme 5 až 7 minút. Po uvarení huby dáme do pohárov, zalejeme marinádou a necháme vychladnúť. Vychladnuté huby dáme do mrazničky. Na druhý deň môžeme konzumovať.
Podávanie:
Huby naložíme na tanier, posypeme pokrájanou cibuľou (najlepšie červenou). To celé ešte môžeme posypať jemne pokrájanou petržlenovou vňaťou a kôporom.
Dobrú chuť.
Poznámka:
Marinádu, ktorá nám zostane, môžeme odložiť a použiť na ďaľšiu dávku húb.
Iraida
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.