Hubový tatársky biftek
Je to vynikajúca hrianka aj k poháriku, ktorú ocenia tiež milovníci "tataráku".
Ingrediencie: Podusené čerstvé huby (v zime používam aj podusené z mrazničky), alebo povarené sušené huby, olej, paradajkový pretlak, horčica, soľ, mletá rasca, čierne korenie, môže byť aj pálivá paprika (fantázii sa medze nekladú).
Chleba a tuk na hrianky, cesnak, cibuľa, kečup, zelenina na zdobenie (paprika, paradajka)
Popis prípravy: Na tuku pripravíme hrianky (resp. na hriankovači a natrieme maslom), ktoré poctivo potrieme cesnakom. Na hrianky natrieme nasledovnú nátierku, ozdobíme kolieskami cibule a kečupom, cez sezónu aj čerstvou paradajkou a paprikou.
Hubový tatársky biftek:
Do nátierky najlepšie ponorným mixérom rozmixujeme podusené, resp. povarené huby spolu s paradajkovým pretlakom, horčicou, trochou oleja a koreninami. Najlepšie dávkovanie je mlsný jazýček.
Dobrú chuť a na zdravie!
Pavol C., Banská Bystrica
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.