Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Rôzne »

Hubový tatársky biftek

Je to vynikajúca hrianka aj k poháriku, ktorú ocenia tiež milovníci "tataráku".

Ingrediencie: Podusené čerstvé huby (v zime používam aj podusené z mrazničky), alebo povarené sušené huby, olej, paradajkový pretlak, horčica, soľ, mletá rasca, čierne korenie, môže byť aj pálivá paprika (fantázii sa medze nekladú).

Chleba a tuk na hrianky, cesnak, cibuľa, kečup, zelenina na zdobenie (paprika, paradajka)

Popis prípravy: Na tuku pripravíme hrianky (resp. na hriankovači a natrieme maslom), ktoré poctivo potrieme cesnakom. Na hrianky natrieme nasledovnú nátierku, ozdobíme kolieskami cibule a kečupom, cez sezónu aj čerstvou paradajkou a paprikou.

Hubový tatársky biftek:

Do nátierky najlepšie ponorným mixérom rozmixujeme podusené, resp. povarené huby spolu s paradajkovým pretlakom, horčicou, trochou oleja a koreninami. Najlepšie dávkovanie je mlsný jazýček.

Dobrú chuť a na zdravie!

Pavol C., Banská Bystrica

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.