Takto likvidujeme všetky hríby a huby, ktoré nesušíme a je ich väčšie množstvo
Ingrediencie: miska rôznych hríbov a húb, cibuľa, 9 rožkov, 8 vajíčiek, soľ, čierne
korenie mleté, rasca
Popis prípravy: Osmažíme cibuľu, podusíme nakrájané huby. Pokrájame rožky, pridáme vajíčka,podusené huby, soľ, koreniny a dáme na vymastený plech. Pečieme do ružova.
Monika
Diskusia k receptu
Rožky namočím do mlieka so žĺtkami, pridám studené podusené huby na cibuľke, namiesto soli používam vegetu, pridám hodne petržlenovej vňate ( alebo majorán sa môže dať) a sneh
Reagovať na správu
A dajú sa použiť aj zavárané huby?
Reagovať na správu
myslím, že by sa dali použiť aj také, ale zavárané bez pridania octa
Reagovať na správu
Dajú sa použiť aj zamrazené huby. Niekto používa aj sušené huby - namočí ich vopred do mlieka (údajne sú ako čerstvé). Keď mám napríklad len jeden druh - dubáky, tak ja používam na dochutenie aj " korenie z húb" - pomleté rôzne sušené huby na mixeri - vynikne viac hubová chuť.
Reagovať na správu
Super-vcera som to upiekol!(jedine miesto rozkov som pouzil toustovy chlieb a trochu prichutil cesnakom a majorankou) Jednoduche rychle ucinne a vyborne!!!
1*
Reagovať na správu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.