Hubárske rezne inak
Je to variácia na klasické vyprážanie a keď máme v lese šťastie, zužitkujeme viac druhov.
Ingrediencie: zmes rôznych húb, cibuľa, soľ, staré žemle, mlieko, vajce, múka, strúhanka, olej
Popis prípravy: Zmes rôznych druhov húb udusíme na cibuľke do odparenia vody, zaprášime múkou až vznikne hustá hmota, osolíme.
Staré žemle nakrájame na plátky a na malú chvíľu namočíme do mlieka. Natrieme zmes, zlepíme dve polovice plátkov a vypražíme klasicky v trojobale.
Podávame so zemiakovou kašou a šalátom.
Dobrú chuť.
Amanita
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.