Vejárovec obrovský zaváraný na ostro-kyslo
Mladé plodnice vejárovca obrovského sú menej známe chutné huby, ktoré sa dajú zavárať a následne použiť ako ingrediencia do šalátu alebo len tak ako príloha k jedlu..
Ingrediencie: na 700 ml pohár:
50 ml octu
2 polievkové lyžice cukru
1 čajová lyžica nakladača
2 až 3 čili papričky (podľa chuti)
Popis prípravy: Mladé plodnice vejárovca nakrájame a 10 minút povaríme vo vriacej vode.
Naložíme ich do pohára, zalejeme vodou a pridáme ocot, cukor, nakladač a čili papričky.
Sterilizujeme 15 minút.
ľudový recept
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.