Hubárova pečienka
Niečo pre milovníkov pečienky a húb
Ingrediencie: Zmes čerstvých húb (hríby, kozáky, masliaky, suchohríby, plávky, bedle, muchotrávka červenkastá...), Kuracia pečienka, Cibuľa, Cesnak, Celá rasca, Palivá paprika, Čierne korenie, Soľ, Sušená petržlenova vňať, Bravčová alebo husacie masť, Ryža basmati
Popis prípravy: 1. Rozpálime masť.
2. Pridáme rascu.
3. Vložíme cibuľu a premiešame.
4. Pridáme cesnak.
5. Keď cibuľa trochu zmäkne pridáme nakrájané huby.
6. Okoreníme korením, paprikou a premiešame.
7. Vložíme nakrájanú pečienku.
8. Keď sa pečienka opraži osolíme a podlejeme trochou vody, aby sme mali pečienku šťavnatú.
9. Všetko dusime cca 25 min. (Podľa použitých húb).
10. Uvaríme ryžu.
Tomáš Končár
(6 hlasov)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.