Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Rôzne »

Hubové fašírky


Ingrediencie: 500 g húb (najlepšie zmes tvrdších druhov), 1 rožok, 1 cibuľa, mlieko, olej, strúhanka, 3 žĺtky, soľ, korenie, rasca

Popis prípravy: Na oleji speníme cibuľku, pridáme pokrájané huby ktoré osolíme a udusíme . Po vychladnutí pridáme rozmliaždený rožtek nasiaknutý mliekom, žĺtky a zmes okoreníme. Zo zmesi tvoríme malé fašírky ktoré obalíme strúhankou a vypražíme na oleji.

Henrieta

Hodnotenie:

(1 hlas)


Diskusia k receptu

portret

morak 9.10.2005 00:00

Skúšal som čisto hubové fašírky aj rôzne pomery húb a mäsa vo fašírkach. Pri pomere 2/3 mäsa a 1/3 uvarených a pomletých húb sú fašírky naozaj vinikajúce. Veľmi záleží aj na tom aké huby sa použijú, niektoré druhy sú príliš aromatické a bez mäsa pôsobia ťažko.

Reagovať na správu

portret

Nufo 14.1.2010 12:47

Vyskúšal som tento recept a môžem povedať delikatesa.Já som pri dusení pridal špenátové listy a trochu oravskejslaninky.Skratka nemá to chybu.K tomu som dal zemiaky.Mňam!!!

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.