Hubová omáčka
Je vynikajúca
Ingrediencie: Zmes húb, hlavne jedlé druhy muchotrávok, suchohríby, dubák, plávka, cibuľa, masť, bobkový list, korenie voňavé, čierne korenie, kôpor, mleté bravčové mäso, vajce, vegeta
Popis prípravy: Na masti podusím cibuľu, pridám pokrájané huby, pridám korenia, bobkový list a vegetu. Mierne posolím a dusím huby, tak 15 minút. Zalejem sladkou smotanou, ochutím citrónom aby omačka mala kyselkavú chuť, pomeliem bravčové mäso s cibuľkou, ochutím korením.
Mierne osolím a pridám vajce.
Zmes dobre vypracujem, z mäsa urobím guľky, ktoré dám do omáčky. Varím 15 minút, nakoniec pridám na drobno nasekaný kôpor.
Podávam s cestovinou.
egastner
(4 hlasy)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.