Omáčka z podpňoviek
Kedže je tento rok neúrekom podpňoviek tak mi bolo ľúto ich dávať všetky do praženice a tak sa vymyslel nedeľný obed.
Ingrediencie: podpňovky, cibuľa, olej, smotana, múka, soľ, korenie (ja dávam - bobkový list, nové korenie, čierne korenie, hubová vegeta)
Popis prípravy: Umyté podpňovky pokrájame na menšie kúsky, pridáme k cibuli opraženej na oleji a ešte chvíľu spolu popražíme. Podlejeme vodou a pridáme soľ a korenie. Chvíľu povaríme a zalejeme ich zátrepkou zo smotany a múky. Všetko spolu necháme zovrieť a prípadne ešte dochutíme.
Odporúčana príloha - knedľa
Bc. Andrea Guspanová
(11 hlasov)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.