Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Podpňovky »

Omáčka z podpňoviek

Kedže je tento rok neúrekom podpňoviek tak mi bolo ľúto ich dávať všetky do praženice a tak sa vymyslel nedeľný obed.

Ingrediencie: podpňovky, cibuľa, olej, smotana, múka, soľ, korenie (ja dávam - bobkový list, nové korenie, čierne korenie, hubová vegeta)

Popis prípravy: Umyté podpňovky pokrájame na menšie kúsky, pridáme k cibuli opraženej na oleji a ešte chvíľu spolu popražíme. Podlejeme vodou a pridáme soľ a korenie. Chvíľu povaríme a zalejeme ich zátrepkou zo smotany a múky. Všetko spolu necháme zovrieť a prípadne ešte dochutíme.

Odporúčana príloha - knedľa

Bc. Andrea Guspanová

Hodnotenie:

(11 hlasov)


Diskusia k receptu

portret

Tatanka - Yotanka pokročilý 29.10.2012 22:06

Vyzerá to dobre.

Reagovať na správu

portret

cissia 29.10.2012 22:36

Ale chutí lepšie (-:

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.



Ing. Andrea Guspanová (cissia)


Peter Baláž (levi)