Tanečnice na krupici
Pochádzam z hlavného mesta Záhoria, takže huby sú pre mňa hríby, ale budem sa snažiť aby ste mi rozumeli. Tu je jeden receptík na tanečnice na krupici, hoci pôvodne sme tak robili sviňuvky. Sviňuvky však zmizli, už ich niet a tak som si vymyslela robiť takto tanečnice (u nás pravdaže sú to špičky). Môžu sa však na tento spôsob prípravy použiť všetky húževnatejšie druhy húb.
Ingrediencie: Od oka: tanečnice, hrubá krupica (strúhanka) olej, soľ, voda
Popis prípravy: Poumývané huby povaríme v osolenej vode tak aby zostali "al dente", teda chutné, nerozvarené. Na oleji si upražíme do ružova krupicu (strúhanku) do ktorej zamiešame uvarené huby. Prisolíme a papáme lyžicou, lebo by sme sa jedovali že z vidličky nám do padá.
Tak dobrúúúú chuť!
Hubatá
(4 hlasy)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.