Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Rôzne »

Erov zapekaný karas s hubovou plnkou

Niečo netradičné pre milovníkov rýb a húb.

Ingrediencie: Potrebujeme - 2 ks karasa veľkých cca 35 cm, alebo jedného kapríka, 100g slaniny, 2 ks veľké cibule, syr, paprika, worcester, chilli omáčka, maslo, soľ, čierné korenie, kmín

Plnka - 3 rožky, 200g húb, 1 vajce, 1,5 dcl mlieka, bazalka, čierné korenie, soľ

Popis prípravy: karas s hubovou plnkou 1 karas s hubovou plnkou 2 karas s hubovou plnkou 3 karas s hubovou plnkou 4
Postup - očistené karasy posolíme, pokoreníme čierným korením a kmínom, na spodok pekáča poukladáme cibuľu na plátky, na cibuľu položíme karasy, naplníme hubovou plnkou, pokvapkáme wolcestrom a chilli omáčkou. Na karasy poukladáme na plátky porezanú slaninu, cibuľu, čerstvú papriku, bazalku, maslo a postrúhaný syr, kto má rád štipľavé môže to ešte pokvapkať chilli omáčkou. Zakryjeme alobalom a pečieme v rúre 30 minút, potom odkryjeme alobal a dáme zapiecť ešte 10 minút, podávame zo zemiakmi.
Dobrú chuť prajem.

OBR 213878 OBR 213879 OBR 213880 OBR 213881 OBR 213882 [213883][213884]

Erik Brozmann (Ero)

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

portret

virtue205 atlasár, moderátor 15.8.2010 22:37

tak to môže byt naozaj pochúťka, len by ma asi odrádzalo, že karas má veľa malých kostí

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.