Erov zapekaný karas s hubovou plnkou
Niečo netradičné pre milovníkov rýb a húb.
Ingrediencie: Potrebujeme - 2 ks karasa veľkých cca 35 cm, alebo jedného kapríka, 100g slaniny, 2 ks veľké cibule, syr, paprika, worcester, chilli omáčka, maslo, soľ, čierné korenie, kmín
Plnka - 3 rožky, 200g húb, 1 vajce, 1,5 dcl mlieka, bazalka, čierné korenie, soľ
Popis prípravy:
Postup - očistené karasy posolíme, pokoreníme čierným korením a kmínom, na spodok pekáča poukladáme cibuľu na plátky, na cibuľu položíme karasy, naplníme hubovou plnkou, pokvapkáme wolcestrom a chilli omáčkou. Na karasy poukladáme na plátky porezanú slaninu, cibuľu, čerstvú papriku, bazalku, maslo a postrúhaný syr, kto má rád štipľavé môže to ešte pokvapkať chilli omáčkou. Zakryjeme alobalom a pečieme v rúre 30 minút, potom odkryjeme alobal a dáme zapiecť ešte 10 minút, podávame zo zemiakmi.
Dobrú chuť prajem.
OBR 213878 OBR 213879 OBR 213880 OBR 213881 OBR 213882 [213883][213884]
Erik Brozmann (Ero)
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.