Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Rôzne »

Sekané hubové rezne


Ingrediencie: 400g húb (bedle, masliak strakatý, pôvabnica fialová a dvojfarebná, suchohríb hnedý, pečiarky, rýdzik korenistý), 400 g mäsa na rezne, 40 g masla, tuk, červené víno, citrónový džús, strúhanka, kokos, pór, rasca, cesnak, mletá sladká paprika, mleté čierne korenie, grilovacie korenie, soľ

Popis prípravy: Očistené a pokrájané huby do mäkka udusíme na masle a póre s pomletou rascou, čiernym korením, grilovacím korením, sladkou paprikou a soľou. Potom do nich pridáme trochu červeného vína, džúsu a nastrúhaného kokosu, Do zmesi primiešame zomleté mäso, cesnak a strúhanku. Vymiesime z nej okrúhle rezne a na tuku ich do zlatista vypražíme.

Podávame so zemiakmi.

Jan Vrbka - Bohuslav Ježek
Malá kuchárka pre hubárov

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

portret

bobineta atlasár, moderátor 2.8.2006 00:00

...z húb a ovsennych vločiek s mletým masom a syrom parmezan som robila fašírky /pridané aj koreniny a cesnek/ , tie som obalovala aj v kokosovej múčke, asi aj to vino neuškodi- boli vynikajúce- iba neviem načo ten džús a červená paprika? Ale keď sa to zladí- môže aj to byť jediteľné

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.