Sekané hubové rezne
Ingrediencie: 400g húb (bedle, masliak strakatý, pôvabnica fialová a dvojfarebná, suchohríb hnedý, pečiarky, rýdzik korenistý), 400 g mäsa na rezne, 40 g masla, tuk, červené víno, citrónový džús, strúhanka, kokos, pór, rasca, cesnak, mletá sladká paprika, mleté čierne korenie, grilovacie korenie, soľ
Popis prípravy: Očistené a pokrájané huby do mäkka udusíme na masle a póre s pomletou rascou, čiernym korením, grilovacím korením, sladkou paprikou a soľou. Potom do nich pridáme trochu červeného vína, džúsu a nastrúhaného kokosu, Do zmesi primiešame zomleté mäso, cesnak a strúhanku. Vymiesime z nej okrúhle rezne a na tuku ich do zlatista vypražíme.
Podávame so zemiakmi.
Jan Vrbka - Bohuslav Ježek
Malá kuchárka pre hubárov
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.