Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Májovka »

Hubový ovar


Ingrediencie: Čírovnice májové (Májovky), soľ

Popis prípravy: Májovky nakrájame na väčšie kúsky a povaríme v slanej vode. Podávame s chrenom a tmavým chlebom.

Aurel Dermek, Albert Pilát
Poznávajme huby

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

portret

saky1 22.2.2005 00:00

Zaujimave

Reagovať na správu

portret

vlado(ZV) mykológ, moderátor, atlasár 22.2.2005 00:00

V sobotu som to prvykrat vyskusal este aj s cibulou naviac a celkom uslo.

Reagovať na správu

portret

simano852 25.4.2014 04:16

Plus trošku kmínu s nimi povariť

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.