Hubový extrakt II.
V podstate podobný ako I., len okram húb a soli iné ingrediencie. Ja vyskúšam t.r. tento recept bez vína len pol l vody a sterilizovaný.
Ingrediencie: 500g húb, o.i. aj Bedle, 200ml červeného vína, 6Oml tmavej sójovej omáčky, 1čl soli, 1 vetvička tymiánu/Materia dúška je divoký tymián/.
Popis prípravy: Huby s ostatnými ingred. v otvorenom hrnci mierne nechať bublať vo vode 46 min. Precediť, huby dobre vyžmýkať v plátennom sáčku, potom pomaly zredukovať na polovicu. Vydrží v ľadničke 8-10 týždňov.
Máčik
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.