Hubová nátierka
Ingrediencie: HUBY-rôzne druhy, bôčik, cesnak, koreniny na klasické pečenie bôčika- podľa chuti,bravčová masť. Huby a bôčik v pomere 1:1 kg v surovom stave.
Popis prípravy: Huby obvaríme v osolenej vode,asi 15-20 min., scedíme a prepláchneme. Bôčik upečieme v rúre bežným spôsobom,necháme vychladnúť a spolu s hubami premelieme na mäsovom mlynčeku /malé dierky/.Zmiešame spolu z výpekom,ochutíme podľa vlastnej chuti /soľ,čierne korenie,.../.
Hotovú zmes plníme do malých pohárov a sterilizujeme 45-60 min. Ak pridáme feferónky, výborne sa hodí k hriankam.
DOBRÚ CHUŤ!
Miloš
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.