Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Rôzne »

Hubová nátierka


Ingrediencie: HUBY-rôzne druhy, bôčik, cesnak, koreniny na klasické pečenie bôčika- podľa chuti,bravčová masť. Huby a bôčik v pomere 1:1 kg v surovom stave.

Popis prípravy: Huby obvaríme v osolenej vode,asi 15-20 min., scedíme a prepláchneme. Bôčik upečieme v rúre bežným spôsobom,necháme vychladnúť a spolu s hubami premelieme na mäsovom mlynčeku /malé dierky/.Zmiešame spolu z výpekom,ochutíme podľa vlastnej chuti /soľ,čierne korenie,.../.

Hotovú zmes plníme do malých pohárov a sterilizujeme 45-60 min. Ak pridáme feferónky, výborne sa hodí k hriankam.

DOBRÚ CHUŤ!

Miloš

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

portret

rufuss pokročilý 27.10.2008 10:15

no to musi byt ale lahodka, huby mam tak idem skusat...len ten vypek z masa dam asi na chleba, luto mi je ho supnut do zmesi

Reagovať na správu

portret

serpico atlasár 27.10.2008 19:34

Kvetka, daj vediet, ako sa Ti podarila, a ako smakovala.

Reagovať na správu

portret

zapach 28.10.2008 19:00

Prave ten výpek dáva tomu chuť!!!

Reagovať na správu

portret

rufuss pokročilý 28.10.2008 20:16

no ale niet nad mastny chleba, to je najlepsia dobrota s Vladko jasne ze dam vediet, zajtra to chcem zrealizovat, ale len z polovicnej davky zatial

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.