Hubová omáčka s mäsovimi guličkami
Je to vynikajúce jedlo
Ingrediencie: zmes húb, najlepšie su muchotrávky červenkasté, cibuľa, bobkový list, nové korenie, vegeta, vajco, mleté čierne korenie, olej, smotana, kyslá smotana, maizéna, pomleté bravčové pliecko
Popis prípravy: Huby podusíme na cibuľke, podusené huby zalejeme smotanami, pridáme koreniny, nové korenie, bobkový list a vegetu. Mierne povaríme, omáčku zahustíme maizénou, bravčové mäso pomelieme, do pomletého mäsa pridáme korenie a vajíčko. Z vytvorenej zmesi vytvoríme guľky, ktoré dáme variť do omáčky. Nakoniec môžeme omáčku prikysliť podľa chuti, podávame s cestovinou.
dedušak
(1 hlas)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.