Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Rôzne »

Huby v rajčiakovom pretlaku


Ingrediencie: huby, olej, rajčiakový pretlak, soľ, cukor, kyselina citrónová

Popis prípravy: Obvarené huby podusíme na oleji a vo vlastnej šťave. Pridáme pretlak, ktorý zriedime asi na polovicu pôvodnej hustoty. Na kilogram riedkeho pretlaku pridáme 20 g soli a 30-50 g cukru. Huby kladieme do pohárov, na ktorých dno sme dali bobkový list. Podľa chuti okyslíme kyselinou citrónovou. Uzavrieme a sterilizujeme asi 60 minút.

PRAVDA, 30.9.2000

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.