Huby v kyslom náleve
Ingrediencie: huby, bobkov list, čierne korenie, cibuľa, rasca, muškátový kvet, ocot, soľ
Popis prípravy: Na dno zaváracieho pohára dáme bobkový list, polovicu lyžičky horčičných semienok' 5-6 zrniečok čierneho korenia, celú malú cibuľku, trochu rasce a muškátového kvetu. Huby 2-3 minúty obvaríme a poukladáme do pohárov. Zalejeme ich do 1,5 cm od okraja pohára. Nálev: prevaríme jeden diel octu a tri diely vody. Na liter nálevu pridáme 20-30 g soli. Sterilizujeme 45-50 minút.
PRAVDA, 30.9.2000
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.