Skúsila som vyprážať len samotné bedle v trojobale, potom som si recept trochu upravila. Vyskúšajte.
Ingrediencie: Bedle /také akurát hlavičky/, plátky tvrdého syra /môže byť údený aj neúdený/, plátky šunky alebo šunkovej salámy, soľ, hladká múka, vajíčka, strúhanka, olej, špáradlá.
Popis prípravy: Bedle jemne umyjeme, trochu osolíme. Medzi dve hlávky vložíme dva plátky syra a jedem plátok šunky,/môže byť aj naopak, kto ako má rád/, spojíme dvoma špáradlami a obalíme v trojobale. Vyprážame na oleji.
Dobrú chuť.
Ivana Drozdová
Diskusia k receptu

Dúfam, že toto budem môcť vyskúšať ešte toho roku. Bedle by ešte mohli rásť. Dobre sa to číta. A ešte lepšie asi chutí :-D
Reagovať na správu

ďakujem za dobrý recept u nás rastie bedlí hodne tak bude aspoň sem tam chutná večera
Reagovať na správu

...ešte som to nejedol,ale živo si viem predstaviť, že to musí byť veľmi chutné
Reagovať na správu

kolegyna este zatvorene hlavicky naplnila masovou zmesou a dala zapiect, ze vraj to bolo vyyyyyyyyborne
Reagovať na správu

Oboje je vyborné skusal som
Reagovať na správu

vyskusam, vypada to byt dobry recept
Reagovať na správu

Oboje mam odskusane, aj v inych formach, su to DELIKATESY!
Reagovať na správu

Citam to az teraz, uz sa tesim. Dik za urcite vyborny recept.
Reagovať na správu

Bedľa sa považuje za menej hodnotnú hubu , ale keď sa zadarí spracovať ju podľa dobrého receptu , môže to byť tiež delikatesa .
Ďakujem za typ na recept , ak porastú , určite vyskúšam...
Reagovať na správu

Ja miešam tvrdý syr s nivou.
Reagovať na správu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.