Huby na smotane
Rýchle, chutné jedlo, vhodná je zmes húb, buď čerstvých, mrazených, sušených alebo zaváraných v slanom náleve, jednoducho takých, ktoré neboli dochucované inou výraznou chuťou
Ingrediencie: huby, cibuľa, korenie (paprika, čierne korenie, trošku vegety), soľ, smotana na varenie, múka, olej
Popis prípravy: Cibuľu nakrájame nadrobno, podusíme na oleji, pridáme huby a korenie, dusíme až kým nie sú uvarené (ak použijete huby zavárané v slanom náleve, tak ich vlastne už len zohrejete, lebo už sú uvarené), prilejeme smotanu zahustenú múkou a dovaríme ako klasický prívarok. Podávame s knedľou, príp. s cestovinami.
Dobrú chuť.
Vika001
(1 hlas)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.