Hrianky s bedľou a syrom
Ingrediencie: 20 klobúkov bedlí, 2.5 dl oleja, 150 g masla, 150 g syru Niva, 1 sendvič, rasca, mleté čierne korenie, soľ
Popis prípravy: Zo sendviča nakrájame 20 chlebíčkov a opečieme ich v elektrickom opekači. Na panvici rozpálime časť oleja a z oboch strán postupne do ružova opečieme posolené, pokorenené a rascou posypané klobúky bedlí.
Maslo vymiešame so syrom na jemnú nátierku (podľa potreby pridáme trocha mlieka). Opečené hrianky natrieme nátierkou a poukladáme na ne opečené klobúky bedlí.
Podávame teplé k čaju alebo vínu.
Jan Vrbka - Bohuslav Ježek
Malá kuchárka pre hubárov
(1 hlas)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.