neidentifikovaná rastlina
Technologický reglement prípravy kefíru 5
![neidentifikovaná rastlina Technologický reglement prípravy kefíru 5](/images/fotosutaz/2010/11/13/Technologicky-reglement--pripravy-kefiru-5/mikulas_collak_244824.jpg)
Pred možnosťou upozorniť ostatných návštevníkov na fotografiu je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla. |
Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Čas a miesto:
13. 11. 2010, Kuchyňa v paneláku
Popis:
Hotový kefír má smotanovú konzistenciu. Je kyslý a napriek tomu mi niekoľkokrát zlikvidoval "žáhu". Má vraj širokospektrálne liečebné účinky, o ktorých nebudem písať, lebo nemám k dispozícii vieryhodné klinické odkazy. Môžeš ho nájsť na vyhľadávači (zadaj "tibetská huba").
Ďalšie informácie:
ID: 244824; Zverejnené: 13. 11. 2010