tibetská "hubka"
Technologický reglement prípravy kefíru 4
Pred možnosťou upozorniť ostatných návštevníkov na fotografiu je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla. |
Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Čas a miesto:
13. 11. 2010, Kuchyňa v paneláku
Popis:
Detail filtrátu. Množí sa zdvojnásobením objemu asi za týždeň dennej prípravy kefíru. Pri prebytku ju rozdávam priateľom alebo suším. Exsikát vyzerá ako drvená pomarančová kôra a vydrží aj rok.
Ďalšie informácie:
ID: 244818; Zverejnené: 13. 11. 2010