pekné prostredie si vybral
Reagovať na správu
Toľko pečeňovcov som v živote nevidela, od malých po takých veľkých, no hej, ale čo by som s nimi robila
Reagovať na správu
krásna plodnica,treba pozriet recepty
Reagovať na správu
Paráda.Ja ich vypekám obalené ako rezne.
Reagovať na správu
a nenamočíš ich najprv do mlieka?
Reagovať na správu
díky, ako zátišie s pečeňovcom je to fajn, ale bola by som prijala aspoň toľko hríbov, koľko v tej lokalite rástlo pečeňovcov, ale aspoň oko sa potešilo
Reagovať na správu
teraz som sa dozvedela, že najprv ho obvariť a potom vypražiť normálne v trojobale a včera zase, že tú spodnú stranu /žltú/ som nemala dať dolu a variť na spôsob držkovej, ale musím ešte raz pospovedať kamarátku, lebo ona tú nepravú držkovú servírovala hosťom a veľmi im to chutilo, potom Ti napíšem recept. Tých pečeňovcov bolo strašne veľa, ale keď nemám "tutový recept", ktorý by mi chutil, tak je to zbytočné zbierať, keď sú aj iné huby. Tohto roku som objavila chuť uchovca bazového, tak pečeňovec na experimentovanie si nechám na budúci rok, teraz už viem kde hojne rastú.
Reagovať na správu
tak to budem rada Gabika, ja tiez skusim experimentovat a napisem Ti, co bolo najlepsie....taku drskovu, mnam,to si viem predstavit.....a uchovec bazovy pouzivam uz asi 6 rokov, vacsinou ho davam do číny, alebo rizota a najlepsia je z neho cinska polievka
Reagovať na správu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.