Chlapské raňajky
Ingrediencie: Masť
Chudý údený bôčik 15 dkg
Maslo 5 dkg
Šampiňóny 50 dkg
Červené víno 1,25 dcl
Smotanu na varenie1,25 dcl
Syr 15 dkg
Petržlenovú a kôprovú vňať
Popis prípravy: Vymastiť nádobu na zapekanie. Bôčik nakrájať na kocky a huby na hrubšie rezance. Opiecť pokrájaný bôčik na panvice. Na druhej panvici roztopiť maslo, pridať pokrájané huby a opekať 5-8 min. Potom zaliať huby vínom a smotanou na varenie a premiešať.
Všetko preložiť do vymasteného pekáča, posypať postrúhaným syrom a dať zapekať pri teplote 200 stupňov asi 15 min. až do vzniku zlato-žltej kôrky.
Servírovať na stôl. Pred podaním posypať posekanou vňaťou.
Iraida
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.