Muchotrávka-mäsový košík na grile
Lahodné, voňavé, na gril v rúre
Ingrediencie: Muchotrávka červenkastá, pomletá mäsová zmes ako na klobásky, rasca, soľ, zelená petržlenová vňať, olivový olej, plátkový syr, čerstvý chlebík, biele víno
Popis prípravy: Očistené muchotrávky,zbavené hlúbikov zvnútra jemne posolíme, posypeme pomletou rascou a necháme postáť. Po pár minútach naplníme mäsovou zmesou-akou plníme klobásky na pečenie, poukladáme na rošt grilu.
V malej miske si pripravíme zmes z bieleho vína, olivového oleja a zvyšku mletej rasce. Potrieme ňou povrch mäsových košíčkov a grilujeme. Dĺžka grilovania je závislá od veľkosti húb.
Počas grilovania polievame zmesou z oleja a vína. Teplé hubové košíčky podávame na tanieri prikryté plátkom syra, posypané čerstvou posekanou petržlenovou vňaťou a kúskom chleba.
Dodka
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.