Hubárske cestoviny
Ingrediencie: Cestoviny - povinne vrtuľky, Čerstvé huby - šampiňóny, Cesnak, Petržlenová vňať, Olej, soľ
Popis prípravy: Cestoviny povaríme v osolenej vode a vyberieme. Medzitým si nastrúhame na struhadle na syr očistené huby. Na panvičku dáme trošku oleja a pridáme nastrúhané huby. Podusíme. Tesne pred dokončením pridáme roztlačený cesnak a odstavíme. Zmiešame s cestovinami a pridáme najemno posekanú petržlenovú vňať. Osolíme podľa chuti.
Množstvo ingrediencií neuvádzam. Všetkého dať podľa chuti. Môže sa podávať teplé aj studené.
Amandi
(1 hlas)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.