Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Hríbovité huby, Kozáky, Masliaky »

Pečené hrabčaky


Ingrediencie: Malé klobúčiky kozákov a hríbov dubových,soľ

Popis prípravy: Keď prídem domov z hubačky, umyjem zopár kozákov hrabových ale len klobúčiky a malé, môžu byť aj dubáčiky, pouklam ich na horúcu pec, posolím a pečiem.Vôňa po celom byte a chuť super.

saky

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

portret

bubak1 9.10.2006 13:01

Ták isto pripravujem plavky alebo rydziky.Su vyborne.

Reagovať na správu

portret

fogo 11.10.2006 10:27

Na rýdziky je to asi najvhodnejší recept (okrem zavárania do octu), ale pri plynovom sporáku je platnička dosť malá, preto to vylepšujem tak, ža ich poukladám na plech, posolím, posypem mletou rascou a na každý dám kúsok mala. Po upečení v rúre sú vynikajúce. Skúšal som aj plávky a jelenkovec škridlový a výsledok je rovnaký.

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.