Hliva s krúpami
Ingrediencie: Hliva 300 g
Maslová fazuľa 300g
Krúpy 300g
1 cibuľa
olej 100ml
strúhaný syr 100g
soľ, čierne korenie
Popis prípravy: Krúpy a fazuľu uvaríme do mäkka. Na oleji speníme nakrájanú cibuľku a opražíme na nej nakrájanú hlivu. Podusíme cca 15 minút. K hlive pridáme uvarené krúpy a fazuľu a ešte krátko podusíme. Dochutíme soľou a čiernym korením a podávame posypané strúhaným syrom. Ako príloha je vhodná pečená cvikla dochutená soľou, korením a bylinkami.
ľudový recept (zapísal Michal Jurča)
(1 hlas)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.