HRÍBOVÝ ŠALÁT zeleno-biely
Túto delikatesu som pripravil priateľom. Jedol som ju iba raz v živote. Táto nezvyčajná kombinácia všetkým chutila. Vyskúšajte!
Ingrediencie: 0,7 litra malých hríbov naložených v octovom náleve s feferónom a cesnakom, 1kg ovčieho syra, pór, lahôdková cibuľka a soľ.
Popis prípravy: Ovčí syr nakrájame na kocky 1,5 cm a posolíme, cibuľku a pór nakrájame na kolieska, hríby precedíme a zmes zľahka premiešame. Jeme špáradlom.
Marián Palko, Sabinov
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.