Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Hríbovité huby, Kozáky, Masliaky »

HRÍBOVÝ ŠALÁT zeleno-biely

Túto delikatesu som pripravil priateľom. Jedol som ju iba raz v živote. Táto nezvyčajná kombinácia všetkým chutila. Vyskúšajte!

Ingrediencie: 0,7 litra malých hríbov naložených v octovom náleve s feferónom a cesnakom, 1kg ovčieho syra, pór, lahôdková cibuľka a soľ.

Popis prípravy: Ovčí syr nakrájame na kocky 1,5 cm a posolíme, cibuľku a pór nakrájame na kolieska, hríby precedíme a zmes zľahka premiešame. Jeme špáradlom.

Marián Palko, Sabinov

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.