Omeleta plnená hubami
Ingrediencie: Omeleta: 1 vajce, 2 lyžice mlieka (vody), 1 lyžica hladkej múky, soľ
Plnka: Hríby (huby), cibuľa, vegeta, olej, Lunex, soľ, voda
Popis prípravy: Omeleta: Vajce, mlieko, soľ a múku rozšlaháme a na troche oleja upražíme omeletu, ktorú zošuchneme na tanier. Na polovicu navrstvíme pripravenú horúcu plnku preklopíme druhou polovicou a podávame.
Plnka: Na oleji opražíme cibuľu do sklovita, pridáme očistené hríby (huby), vegetu, podlejeme trochou vody a dusíme. Keď sú hríby mäkké pridáme syr a po jeho roztopení dáme na omeletu. Plnku môžeme podľa chuti okoreniť bielym korením, muškátovým orechom, petržlenovou vňaťou.
bekam
(1 hlas)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.