Zapečené hlivové plátky
...recepis mám od jedného môjho kamaráta zo Zvolena (kamarát po tom, ako som mu na Klingeri poškuľoval po manželke...hi ! hi ! )... a je to vynikajúca papa
Ingrediencie: 500 g hlivy, 30 g oleja, soľ, korenie, 50 g masla, 1 žĺtok, citrónová šťava, petržlenová vňať
Popis prípravy: Hlivu pokrájame na väčšie kúsky, opečieme na oleji, osolíme a okoreníme. Maslo vymiešame so žĺtkom, citrónovou šťavou a posekanou petržlenovou vňaťou. Touto zmesou potrieme hornú stranu opečených plátkov hlív a dáme na vymastený pekáč do rúry zapiecť.
Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
vakino
(3 hlasy)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.