Trnky ako náhrada za olivy
Neskúšal som - olivy sú olivy a mám ich strašne rád
Ingrediencie: Trnky 0,3 l, 1 kl tymian, 1 klinček, 1 malý bobkový list, 50 g soli, 0,25 l vody
Popis prípravy: Voda, soľ, klinček, tymian, bobkový list, soľ necháme 3 min. variť. Trnky dáme do kameninovej nádoby, zalejeme vychladnutým nálevom a necháme na chladnom mieste 8 týždňov lúhovať. Zlejeme do zaváracieho pohára a odložíme do chladničky. Ono by to chcelo zrejme sterilizovať. Neviem?!
Trnky sa dajú samozrejme aj sušiť alebo mraziť, či už celé alebo vykôstkované.
si
(1 hlas)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.