Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Hríbovité huby, Kozáky, Masliaky »

Vyprážané dubáky


Ingrediencie: hríby, trojobal - olej, soľ

Popis prípravy: Hríby porežeme na rezne (cca 1,5 cm hrubé) a obalíme v trojobale - vyprážame na horúcom oleji a podávame so zemiakmi - pripadne uhorkovým šalátom (alebo tatárskou omáčkou).

mária

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

portret

timman 27.7.2005 00:00

daju sa pestovat hriby doma??

Reagovať na správu

portret

makina 27.7.2005 00:00

Je to výborné, ja to robím už 15 rokov

Reagovať na správu

portret

makina 27.7.2005 00:00

A zabudla som, najlepší je hríb kráľovský, je síce zákonom chránený...

Reagovať na správu

portret

ganco 12.1.2007 08:43

A nie sú tie huby potom tvrdé? Keď ich iba vyprážame a neobvárame....?

Reagovať na správu

portret

šuvo moderátor, atlasár 17.1.2007 20:07

Hríbovité huby netreba obvárať, sú dosť jemné na to, aby neboli tvrdé. Aspoň nevylejeme s vývarom tie najlepšie chute z nich.

Reagovať na správu

portret

fogo 25.1.2007 14:18

Je to výborné, len miesto oleja používam domácu bravčovú masť. Je to zdravšie !

Reagovať na správu

portret

Máčik 27.9.2007 12:55

Konečne správny názor!Zdravšie ako lacné oleje a margarín.

Reagovať na správu

portret

Ivulka 24.9.2007 10:40

Vždy som vyprážala iba bedle, ale vyprážané dubáky sú oveľa lepšie. Chutili celej rodine. Dík za dobrý tip.

Reagovať na správu

portret

Margot atlasár 25.9.2007 13:33

Poznám tento recept,je skvelý

Reagovať na správu

portret

matej.sl 25.9.2007 20:42

Ja to podobne robím už zopár rokov.Keď nazbieram hríby z niektorých väčších odkrojím hlúbiky, klobúky dam sušiť. Hlúbiky potom ich rozrežem jedným pozdlžnym rezom, trochu obvarím a obalim v trojobale a potom vysmažím.

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.