Plamienky na smotane s kuracím mäsom
Inšpirovaná rozhovorom s Ivetkou Vašičkovou, že plamienky sú veľmi chutné aj na smotane, som takto pripravenú zimnú hubu musela vysúšať. Toto je výsledok.
Ingrediencie: kuracie mäso, plamienky, cibuľa, strúčik cesnaku, soľ, drvená rasca, vňať peržlenu, smotana na varenie, ryža
Popis prípravy: Postup: cibuľu a jeden strúčik cesnaku spolu s nakrájaným kuracím mäskom podusíme na oleji, pridáme nakrájané plamienky a pod pokrievkou necháme ešte dusiť, mäso pred úpravou posolíme a pridáme drvenú rascu, trochu vňate z petržlenu /dala som sušený/, keď sa huby podusia pridáme smotanu a necháme zmes ešte trochu dusiť, aby sa zahustila, podávame s ryžou ....
Dobrú chuť!
Zuzka - medulienka
(8 hlasov)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.