Vyprážaný rezeň z pečeňovca dubového...
Skúsil som Pečeňovec na spôsob rezňa,rodina bola nadšená,samá chvála, dúfam, že Vás poteší tento recept. Výstraha, nie som kuchár, len sa miešam kuchárom občas do remesla
Ingrediencie: Pečeňovec dubový, strojová šunka, plátkový syr, hladká múka, vajcia, strúhanka, soľ, mleté čierne korenie
Popis prípravy: Z pečeňovca odstránime z hornej časti šupku(blanu), nakrájme na zhruba 4cm plátky po dlžke asi 1,5 cm hrubé. Povaríme v osolenej vode asi 10-15 min. Necháme vychladnúť, posolíme a okoreníme. Vychladnuté obalíme plátkom syra a plátkom šunky a dáme do klasického trojobalu a vysmažíme.
Podávame so zemiakovou kašou a kapustovo -mrkvovovým šalátom. Na šalát môžeme pridať trošku tatárskej omáčky.Eto vsjo,prajem dobrú chuť...
Valky
(2 hlasy)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.