Hubník podľa Satinského
Recept vypočutý v jednej rozhlasovej relácii s majstrom Júliusom Satinským
Ingrediencie: 10 rožkov, 0,5 l mlieka,30-40 dkg čerstvých dubákov, jedna stredná cibuľa, olej, čierne korenie, soľ, jeden strúčik cesnaku, 1 vajce
Popis prípravy: Rožky pokrájame a zalejeme mliekom, v ktorom sme roztrepali vajíčko. Na panvicu dáme olej, pokrájanú cibuľu a čerstvé a očistené huby podusíme. Podusené huby jemne osolíme a okoreníme a pridáme rozpučený cesnak. Takto pripravené huby premiešame s roškami. Hmotu dáme na plech a zapečieme. Podávame s kyslými uhorkami.
Ing. Ján Argaláš
(2 hlasy)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.