Čokoládové bonbony
Pred rokmi som prípravu videla v televízii
Ingrediencie: Hliva ustricová, cukor, voda, čokoláda na varenie, maslo
Popis prípravy: Hlivu uvaríme v cukrovej vode a necháme vychladnúť. Nad parou roztopíme čokoládu na varenie, do ktorej pridáme trošku masla a vychladnuté malé kúsky hlivy. Dáme stuhnúť na alobal, keď sa nevieme dočkať ochutnávky tak do mrazničky.
Majda
Diskusia k receptu
No teda, Macik tu dal dubakovu zmrzlinu, ty zasa hlivu v cokolade...
Tu uz by sa mala zaradit nova kategoria receptov - sladkosti z hub .
Reagovať na správu
Keď môže byť čili-čokoláda, tak prečo nie aj hlivo-čokoláda. Do čokolády sa dá obaliť takmer všetko - napr. aj malé deti...
Reagovať na správu
no Kati si mi narobila chute určite vyskúšam, ešte keby sa sem dali šupnúť aj fotografie nafotil by som
Reagovať na správu
Kati si mi narobila chute
Reagovať na správu
zaujímavý recept .. chutilo
Reagovať na správu
Vyskűšal som,chutilo.
Reagovať na správu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Ing. Vlado Kalina (vladok)