Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Hliva »

Čokoládové bonbony

Pred rokmi som prípravu videla v televízii

Ingrediencie: Hliva ustricová, cukor, voda, čokoláda na varenie, maslo

Popis prípravy: Hlivu uvaríme v cukrovej vode a necháme vychladnúť. Nad parou roztopíme čokoládu na varenie, do ktorej pridáme trošku masla a vychladnuté malé kúsky hlivy. Dáme stuhnúť na alobal, keď sa nevieme dočkať ochutnávky tak do mrazničky.

Majda

Hodnotenie:

(1 hlas)


Diskusia k receptu

portret

milustek pokročilý, atlasár 6.11.2008 20:03

No teda, Macik tu dal dubakovu zmrzlinu, ty zasa hlivu v cokolade...
Tu uz by sa mala zaradit nova kategoria receptov - sladkosti z hub .

Reagovať na správu

portret

blška 7.11.2008 22:59

Keď môže byť čili-čokoláda, tak prečo nie aj hlivo-čokoláda. Do čokolády sa dá obaliť takmer všetko - napr. aj malé deti...

Reagovať na správu

portret

vladok pokročilý 1.6.2010 14:07

no Kati si mi narobila chute určite vyskúšam, ešte keby sa sem dali šupnúť aj fotografie nafotil by som

Reagovať na správu

portret

vladok pokročilý 1.6.2010 14:08

Kati si mi narobila chute

Reagovať na správu

portret

vladok pokročilý 1.6.2010 14:08

ergr

Reagovať na správu

portret

vladok pokročilý 12.6.2010 13:56

zaujímavý recept .. chutilo

Reagovať na správu

portret

arci 15.6.2015 18:52

Vyskűšal som,chutilo.

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.



Ing. Vlado Kalina (vladok)