Broskyňovo-dubákové sauce
Pôvodne som chcel zverejniť recept zo sušených,ale teraz začnú rásť,tak čerstvé! Mám recept na tirolskú hríbovú zmrzlinu(!), je záujem?
Ingrediencie: 3 PL oliv. olej Extra verg., 1 vetvička rozmarínu /lístky/, 1 PL masla, 3 šalotky, 3 /biele/broskyne, 5OO g dubákov, 1-2 strúč. cesnaku, soľ
Popis prípravy: Šalotky nakrájame na tenké plátky,mierne opražíme na oliv. oleji. Hríby tiež na tenké plátky, pridáme a podusíme, posolíme a pridáme cesnak na tenké plát. pokrájaný, rozmarínové lístky, podusíme. Nakoniec pridáme maslo,premiešame.
Super napr.k varenému mäsu-toto pokrájame na plátky,navrstvíme sauce, ev.ešte pokropiť oliv.olejom a aceto Balsamico, podľa chuti.
Máčik
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.