"Husacia krv" z lievika trúbkovitého
Tento recept je prevzatý z knihy A.Příhodu "Hubárov rok" a jeho autorkou je p. Věra Kachyňová
Ingrediencie: Čerstvé plodnice lievika trúbkovitého (cca 40 Dg), maslo, cibuľa, soľ, korenie, rasca, jemne nasekaná petržlenová vňať, 2 vajcia.
Popis prípravy: Lievik trúbkovitý dobre umyjeme a necháme na site odkvapať. Najemno nasekáme cibuľku, petržlenovú vňať a odkvapkané huby. Na masle opražíme cibuľku, pridáme huby, soľ, korenie, rascu a petržlenovú vňať. Dusíme, kým huby nezmäknú, potom pridáme dve vajcia a necháme primerane zhustnúť. Podávame so sendvičom, alebo chlebom (hriankou).
A.Příhodu "Hubárov rok" a jeho autorkou je p. Věra Kachyňová
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.