Obaľovaná hliva na cesnaku
Ingrediencie: 40 dkg hlivy ustricovej, 3 strúčiky cesnaku, 3 Pl hladká múka, tuk na smaženie, soľ, zemiaky, maslo, pažítka, cibuľka.
Popis prípravy: Klobúčky hlivy umyjeme v studenej vode, osušíme. Cesnak rozpučíme lisom a zmiešame so soľou, klobúčiky zo spodu potrieme touto zmesou, obalíme v hladkej múke a smažíme v rozpálenom tuku na panvici, alebo vo fritovacom hrnci.
Zemiaky uvaríme v šupke, olúpeme ich a pokrájame na kúsky. Opečieme na masle cibuľku, pridáme zemiaky. Nakoniec pridáme pažítku a podávame.
danuša
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.