Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
![Pavol Pavol-Smik <span class="badge">pokročilý, atlasár</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/pavol_pavol_19920.jpg?rnd_cache=1)
ja som jedol dva krát,prvý a posledný raz,nechutil mi ![](/images/design/smile3.gif)
Reagovať na správu
![Iveta Vašičková <span class="badge">atlasár, moderátor</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/iveta_vasickova_15403.jpg?rnd_cache=1)
wau, paradicka
aj ja som si na jar trochu zavarila
Reagovať na správu
![Pavol Pavol-Smik <span class="badge">pokročilý, atlasár</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/pavol_pavol_19920.jpg?rnd_cache=1)
Chcel som povedať,že nechutil mne,každý máme iné obľubené huby.Ako sa povie : každý vták si svoj chvost chváli.Možno sa po ochutnaní stane Tvojou obľúbenou hubou a prestaneš zbierať kadejaké dubáky,modráky,smrekáče....atď.Vladko, prajem Ti dobrú chuť.
Reagovať na správu
![Iveta Vašičková <span class="badge">atlasár, moderátor</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/iveta_vasickova_15403.jpg?rnd_cache=1)
to mas pravdu Palko, mne zasa nechutia zavarene suchohriby, vadi mi tam ten sliz ![](/images/design/smile1.gif)
Reagovať na správu
![Laco G <span class="badge">pokročilý, atlasár</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/ladislav_gembes_24751.jpg?rnd_cache=1)
Ku kusu dobre upečeného mäsa akurát ![](/images/design/smile1.gif)
Reagovať na správu
![Emília Smiková <span class="badge">pokročilý</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/emilia_smikova_13154.jpg?rnd_cache=1)
Vladko, ak bol mladý sírovec, iste bude dobrý. My sme raz zo začiatku (vlastne Ja zaváram) zavárali trocha starčí sírovec a nebol veľmi chutný, preto ani mužičkovi nechutil. Potom som robila asi za dva roky znova na sladkok kyslo, ale úplne mladý sírovec a ten veru chutil dobre, ako mladé hríbiky
. Len nechaj fľaše dlhšie postať, potom Ti bude lepšie chutiť. A pozdravujem z Bratislavy od dcéry a vnúčeniec ![](/images/design/smile2.gif)
Reagovať na správu
![Mgr. František ŠARŽÍK <span class="badge">pokročilý, atlasár, správca galérií</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/frantisek_sarzik_653.jpg?rnd_cache=1)
... nálev je samozrejme dôležitý a dá sa využiť osvedčený zo zavárania uhoriek, no nemenej doležitá je kvalita plodnice a tá musí byť mladá, mäkká a šťavnatá lebo plodnice rýchlo tvrdnú a i keď sú na oko ešte krásne, na konzumáciu sa už moc nehodia ![](/images/design/smile2.gif)
Reagovať na správu
![Vladimír Hlavatý <span class="badge">pokročilý</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/vladimir_hlavaty_26165.jpg?rnd_cache=1)
Nálev bol uhorkový a plodnica mladá, keďže schnitzle všetkým chutili. Zatiaľ zavarené nerozdávam, najskôr musím sám ochutnať ![](/images/design/smile1.gif)
Reagovať na správu
![Ing. Ivo Nagy portret](https://www.nahuby.sk/images/users/ivo_nagy_13352.jpg?rnd_cache=1)
Podľa mňa záleží ako si trafil nálev.Daj vedieť. ![](/images/design/smile1.gif)
Reagovať na správu
![Ing. Ivo Nagy portret](https://www.nahuby.sk/images/users/ivo_nagy_13352.jpg?rnd_cache=1)
Môj dedo dal na SS adresu v 1943 a nedopadlo to dobre.
Dobre dám,lebo mám platné degustačné skúšky najvyššieho stupňa. ![](/images/design/smile1.gif)
Reagovať na správu
![Vladimír Hlavatý <span class="badge">pokročilý</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/vladimir_hlavaty_26165.jpg?rnd_cache=1)
Fuf, ak to SS, tak nič moc. Vďaka Ivo
. Vínko koštnem občas aj ja, veď som origoš Račan ![](/images/design/smile1.gif)
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.