vyudene dobroty
Copyright © 1999-2024: Vlastníkom autorských práv zobrazenej fotografie je autor
Mgr. Jozefina CINTAVA - SLAVIK. Bez predchádzajúceho písomného súhlasu autora je zakázaná akákoľvek ďaľšia publikácia, reprodukcia alebo distribúcia zobrazenej fotografie.
Žiadosť o práva na zverejnenie fotografie \ Request for rights
Nasledujúce fotografie
" kotva "Re: 1
Mgr. Jozefina CINTAVA - SLAVIK
28. 10. 2014
Diskusia k fotografii
Keby sa dalo prehodiť, veď to je len kúsok cez vodu
Reagovať na správu
Jéj, až sem mi vonia.
Reagovať na správu
Veľmi lákavé sústo pekný záber
Reagovať na správu
Hmmm. Moja je už v mrazáku. O týždeň budú klobásky!
Reagovať na správu
To mäsko vyzerá veľmi dobre. Môžeš prezradiť spôsob prípravy na údenie?
Reagovať na správu
na 1 kg masa davam 2,5 dkg soli + 1/2 kavovej lyzicky rychlosoli ..... tymto maso posolim a necham ho tyzden v chladnicke. Potom maso oplachnem, osusim a dam udit.
Reagovať na správu
a už idem do špajza
Reagovať na správu
Super udiareň a fajnotky vo vnútri .
Reagovať na správu
videla som návod na údené hlivy, naložené v oleji..slinky sa mi zbiehali..len kde zohnať to vyúdenie
Reagovať na správu
Jozik hovori, ze mas prist aj s hlivami.... vyudime Ti ich
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Mgr. Jozefina CINTAVA - SLAVIK
Čas a miesto:
12. 11. 2014, Winnipeg, Manitoba, Canada
Popis:
Vcera Jozik vyudil 8 ks rebierok a jedno vykostene koleno .... a uz sa chystame na udenie ryb a klobasok.
p.s.
koleno skoncilo v dnesnej fazulovej polievocke
Ďalšie informácie:
ID: 497806; Zverejnené: 13. 11. 2014
Zaradené:
Ďalšie fotografie
RybackaRe: 16
Mgr. Jozefina CINTAVA - SLAVIK
02. 10. 2014
dvojickyRe: 7
Mgr. Jozefina CINTAVA - SLAVIK
10. 09. 2014