stačílo na omáčku
Diskusia k fotografii
ja huby nejem ale podľa toho ako rýchlo zmizla tak asi áno
PS: a prežili všetci
Reagovať na správu
Lucka, tak Ty neješ huby? A taká zanietená hubárka! Ani si neskúšala? Veď to je dobrota!
Reagovať na správu
vôňu , chuť mám rada ale konzistenciu nedám ..napne ma ..nezjem ani gumený cukrík, puding , tlačenku, huspeninu , aspik , rôsol.......
pre seba si vždy hríb rozmixujem - ale to už nie je ono ....polievku tak robím rozmixujem a pridám zvlášť uvarenú zeleninu ...
Reagovať na správu
mojej neveste tiež vadí tá akoby "slizovitosť" a teraz mi niečo prišlo na um, mňa raz nahovorila kamarátka, aby som pozavárala mladé dubáky. Už nikdy takú chybu neurobím, pretože sme ich tiež nevedeli zjesť kvôli tomu slizu, aj keď som ich najprv prevarila a potom doslova oprala hádam aj 7x až potom dala do pohárov, toho slizu som ich nevedela zbaviť.Ale inak na všetky možné spôsoby ich máme radi, len keď robím omáčku z čerstvých hríbov tak ich zásadne nepodlievam vodou lebo som zistila, že potom púšťajú sliz.
Reagovať na správu
zavárané má rád môj manžel a otec a práve pre ten sliz .. len aby bolo čo zavárať ja už nemám ...zjedlo sa rozdalo - sušené ešte mám .......
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Lucia Kuciakova
Čas a miesto:
21. 05. 2014, Malacky
Popis:
Včera som sa bola pozrieť , iba v jednej časti sa mi zadarilo .......aj po tých dažďoch je tam stále sucho
Identifikácia:
Exsikát neexistuje
Huba nemusí byť spoľahlivo identifikovaná. Pomôžte s jej identifikáciou a napíšte do diskusie k obrázku svoj názor.
Ďalšie informácie:
ID: 456869; Zverejnené: 21. 05. 2014
Zaradené:
Ďalšie fotografie