Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
cim tu svinu chovas, ze je taka svalnata
Reagovať na správu
Robí sa to takto: Prvý týždeň kŕmiš bohato, nech naberie sadlo, druhý týždeň nedáš žrať a rozháňaš ju po chlieve, nech prerastá mäsom. Kto robí anglickú slaninu , tak ju ešte obtýždeň umláti šestnástkou roxorom, aby bola fajne prekrvená.
Reagovať na správu
Nechovám, kupujem v mäsiarni! Ja iba naložím a údim!
Reagovať na správu
Tak na takéto hubvostretko by som hneď išla.
Reagovať na správu
kazdu druhu nedelu v mesiaci je burza drobnochovatelov v Senci,tam maju domace vyrobky inej chuti ako v mäsiarstvach,hlavne sunku
Reagovať na správu
burza je len do desiatej a sunka je skoro taka ako si ju pamätam z detstva,ked ju pacovali 2-3 tyzdne v koryte,na studenej chodbe,Lubka vravi vynikajuca
Reagovať na správu
Vladko,veľmi rada by som prišla, ale musela by som ísť sama a to si z finančných dôvodov nemôžem dovoliť.
Reagovať na správu
... prosím zaslať exikát (1-2 kg) na presnú identifikáciu
Reagovať na správu
Veru by som si dala kúsok :..
Reagovať na správu
Tak tomu říkám úlovek
Reagovať na správu
Si znalec.. Super.
Reagovať na správu
Vyzerá to na diétnu slaninu.
Reagovať na správu
takúto bezcholesterovú adidas môžem
Reagovať na správu
No, vysokojedlá diéta
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.