Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
![Emília Smiková <span class="badge">pokročilý</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/emilia_smikova_13154.jpg?rnd_cache=1)
Zuzka parádne sa darilo.
Reagovať na správu
![Zuzana Kiso <span class="badge">pokročilý</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/zuzka_kisova_3952.jpg?rnd_cache=1)
Milka, to majú na svedomí Ľubo a naša kamarátka, hubárka Maruška. Moja maličkosť fotila.
Reagovať na správu
![Emília Smiková <span class="badge">pokročilý</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/emilia_smikova_13154.jpg?rnd_cache=1)
Zuzka, správna deľba práce. My chodievame iba s jedným košíkom, potom je menej roboty
...Ale aj Ty, Ľubko si sa činil
.
Reagovať na správu
![Igor Hlavatý <span class="badge">atlasár</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/igor_hlavaty_732.jpg?rnd_cache=1)
No teda a v MK nič.
Reagovať na správu
![Zuzana Kiso <span class="badge">pokročilý</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/zuzka_kisova_3952.jpg?rnd_cache=1)
už sú zavarené
, Ľuba to do toho lesa ťahalo celý rok, a prvýkrát sa veru oplatilo, toto sa našlo na úseku dlhom asi 500m na okraji lesa
Reagovať na správu
![Ing. Katarína Dosoudilová <span class="badge">atlasár</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/katarina_dosoudilova_19745.jpg?rnd_cache=1)
pekný úlovok
, aj v Gabčíkove rastú, ale zatiaľ som ich nebrala, lebo som si nebola na 100% istá, že sú to podpňovky. Zuzka, ako si ich zavárala, mohla by si pridať recept , bola by som rada. ![](/images/design/smile1.gif)
Reagovať na správu
![Zuzana Kiso <span class="badge">pokročilý</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/zuzka_kisova_3952.jpg?rnd_cache=1)
Huby očistiť, obvariť v slanej vode po hodiny /toto je veľmi dôležité/, precediť cez sito a opláchnuť v studenej vode, naložiť do pohárov, na spodok pohárov dať koreňovú zeleninu (zeler, mrkvu na kolieska), kolieska cibule, bobkový list, pár zrniečok čierneho korenia. Huby naložiť do pohárov a zaliať nálevom ako na uhorky. Sterilizovať pol hodiny pri 95 st.C a potom vybrať poháre von, otočiť hore dnom do druhého dňa. Sú vynikajúce pod mäso, do praženice, do šalátov, či len tak k mastnému chlebu. Dobrú chuť.
Reagovať na správu
![Mgr. Ján Hraško <span class="badge">pokročilý</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/jan_hrasko_9393.jpg?rnd_cache=1)
Tak v "Új Bánya" sa zadarilo ![](/images/design/smile4.gif)
Reagovať na správu
![Marta Everlingová <span class="badge">pokročilý</span> portret](https://www.nahuby.sk/images/users/marta_e_8490.jpg?rnd_cache=1)
Parádne sa Vám zadarilo.
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.