Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
Az pri tejto velkej plodnici sirovca sme mu prisli na chut.
Reagovať na správu
Raz sme ho skusili,na kusky s kuracim mäsom,dobre ale nijako zvlast neoslnilo. Vyprazany v struhanke,sme si s Lubkou povedali,ze uz neurobime.
Na tejto vychadzke sme nasli iba tieto 25cm velke vejare. Trval som na tom,ze ich zoberieme domov na experiment. Mlieko uz nemal ale krajal sa mäkko.
Reagovať na správu
Ja som skusil experiment a pridal ho do masa, ked som robil kolozvarsku kapustu. V tejto kombinacii mi chutil. Dufam, ze Ta Lubica zajtra nevyzenie hladat sirovec, alebo ke sporheltu.
Reagovať na správu
ešte som ho nekoštoval. má sa len očistiť a klasicky vypražiť?
Reagovať na správu
Bolo ho dost a nevedeli sme poriadne co s nim. Ja som ho chcel zavarit na sladkokyslo. Lubka piekla jaternice a ja som si na panvicu prilozil take podlhovaste platky. Trocha sa opiekli a presli mastou ktora im dodala dobru chut. Tak som mal sirovec ako prilohu k jaternici a jelitku. A zavarili sme aj niekolko poharcekov ako uhorky. Tiez nam chutil a spravime si aj buduci rok.
Reagovať na správu
Je dosť suchý ,treba ho upravovať ako kuracinu.
Reagovať na správu
Zajímavé počteníčko. Syn jej dělal na kari se smetanou. A prý fantázie.
Reagovať na správu
Huby so smotanou mi chutia,skusime. Aj ked ho nenachadzme pravidelne a vo väcsich mnozstvach.
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Jaro .
Kvalita:
Jedlá huba
Čas a miesto:
15. 10. 2011, Malé Karpaty,GP
Popis:
na dube
Identifikácia:
Podľa makroskopických znakov
Identifikoval Jaroslav Kuriplach (Jarott)
Exsikát neexistuje
Ďalšie informácie:
ID: 311476; Zverejnené: 06. 03. 2012
Zaradené:
Užitočné linky:
Ďalšie fotografie