Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
Utešený sirovec, možno aj chutný,
Reagovať na správu
Fíha,to je ten minulajší?Tá sýta žltá mi až oči ťahá Paráda...
Reagovať na správu
Zuzka,je to parada.My chodime s očami "dokoran" a ešte sme naň nenatrafili .
Reagovať na správu
No ten je naozaj parádny Neuveril by som, že dokáže tak rýchlo rásť.
Reagovať na správu
pekne podrastol, no na krase nic nestratil
Reagovať na správu
Krásny si našla,tiež som ho dnes fotil.
Reagovať na správu
Tak potom je to parádny rýchli rast...nevieš náhodou,či je možné,že kde rástol minulý rok,či bude aj tento rok?Lebo minulý rok som našiel pekný trs,ale som ešte nepoznal jeho kvality a možno sa niekto potešil
Reagovať na správu
Ak raz sírovec napadne strom, tento je odkázaný na zánik. Sírovec sa tam objavuje s pravidelnoťou každý rok.
Dobrý je aj pripravený na kyselo so smotanou ako dusené mäso.
Reagovať na správu
Mám jeden strom,kde bol minulý rok,len neviem ,kedy sa tam dostanem,je ton až za ZM,pri Skýcove
Reagovať na správu
Pozeraj aj inde na iných stromoch, v lužných lesoch na vŕbach je teraz až do jesene bežný, na čerešniach tak isto, ten je aj najchutnejší.
Reagovať na správu
Riadne narástol,zajtra ho pridám.No moc sa to nepodarilo.
Reagovať na správu
Nadherny, Zazan! I seria.
Reagovať na správu
Zuzka, parádny nález i foto.
Bola som pozrieť na Topoľových honoch moje sírovcové miesta ... a nič.
Reagovať na správu
pekný ako sa dá použiť?
Reagovať na správu
Paradny Zuzka...a prosím ako asi chutí, nedá sa aspoň trošku opísať?...ako bežný vyprážany hríb, alebo ma nejaku špeci príchuť...
Reagovať na správu
Marienka, myslím, že vyprážať ho je najlepšie. Nakrájať ho na tyčinky ako rybie prsty. Trochu nechať odstáť v mlieku, posoliť a obaľovať v trojobale. Mne chutil ako skvelý jemný morčací rezeň.
Reagovať na správu
Zuzka, nádherný kus aj foto super. Ja som ešte nenašla tento rok.
Reagovať na správu
Zuzka , paráda .Aj si ho varila?
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.